Over ons

Welkom bij MijnHosting.org

Een jong en fris webhosting bedrijf.

MijnHosting.org is een jong en kleine Nederlandse hosting provider. Gestart in het einde van 2019 richten wij ons op o.a. de volgende aspecten: professionaliteit, bereikbaarheid, duidelijkheid en persoonlijke service. Wij willen een bedrijf zijn waar iedereen zich goed bij voelt, of je nou een kleine ondernemer bent, een persoonlijke website wilt of een groot bedrijf.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen u met meerdere zaken van dienst zijn. Onze dienstverlening bestaat o.a. uit hosting van uw website / e-mail, de verkoop van SSL certificaten en het designen van websites. Verder kunnen wij samen met onze partners een compleet nieuwe huisstijl opmaken voor uw bedrijf. Wilt u een Webshop? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen! Verder kunnen wij u ook verder helpen op IT gebied. Wilt u persoonlijk advies op het gebied van bijvoorbeeld telefonie, internet, software of een nieuw systeem? Ook hierin kunnen wij persoonlijk adviseren.

Wat maakt MijnHosting.org speciaal?

Gratis SSL certificaat

Krijg bij elk pakket een gratis SSL certificaat.
Bij het Standaard, Basis en Gevorderd pakket betreft dit een "let’s Encrypt" certificaat en bij het Expert pakket een "Comodo PositiveSSL" certificaat.

99,9% Uptime gegarandeerd

Wij garanderen u 99,9% uptime van ons netwerk.

Installatron logo

1-klik installaties

Wilt u snel een website opzetten met "één klik" op de knop? Dat kan bij ons!
Bij ons kunt u bekende systemen direct installeren!

Bespaar op kosten

Kiest u er voor om te betalen per jaar? Dan krijgt u tot 2 maanden korting per jaar!

Hulp nodig? We staan altijd voor u klaar.